Kamis, 01 November 2012

dua bulan terakhir di penghujung 2012

to, cepet to? lha kandhani og ngeyel. ojo baen-baen kowe nek karo wektu. ra bakal iso ngopo-ngopo. pol-polan yo gur ndlongop. saiki ngene wae deh, opo sik dadi fokusmu, lakonono. nek pancen kowe ra iso serba kuwa-kuwi sepisan, yo kudu maklum. uwong ki bedo-bedo je. istilah e, limitasi ne uwong ki bedo-bedo dab. kowe ki kudu ngerti limitmu sepiro. nek mung semono, semonomu karo semonomu uwong ki jelas le bedo, yo ra masalah. rasah mekso. urip sing nglakoni yo kowe je, dudu wong liyo. ben wae krungu rungon-rungon, sopo ngerti mergo kowe luwih yoi dadi do koyo ngono. sik penting lakoni kanthi ikhlas yo kabeh kuwi. sip sip sip. bismillah lan tetep semangat...

omongan nggo awakku dewe, renungke keno, tindak lanjuti becik banget...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar